• Lemmikkisi on meille tärkeä.
  Lemmikkisi on meille tärkeä.
 • Kissoilla omat tilat
  Kissoilla omat tilat
 • Ammattitaidolla ja aidosti välittäen
  Ammattitaidolla ja aidosti välittäen
 • Yksilöllistä hoitoa lemmikillesi
  Yksilöllistä hoitoa lemmikillesi

Eläinlääkäriasema Helmi

Eläinlääkäriasema Helmi on lämminhenkinen vastaanotto Tervakoskella. Vastaanotto sijaitsee nopeiden kulkuyhteyksien varrella vain 2 km:n päässä moottoritiestä Riihimäen ja Hämeenlinnan puolivälissä. Helmeen on helppo tulla kauempaakin ja maksutonta pysäköintitilaa vastaanoton läheisyydessä on runsaasti. Haluamme tarjota potilaillemme yksilöllistä hoitoa hyvinvarustellulla vastaanotolla. Hoidamme lemmikkiänne asiantuntevasti ja aidosti välittäen!

Vastaanotolla on hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Tarvittaessa lähetämme potilaan erikoiseläinlääkärin vastaanotolle ja teemme yhteistyötä hänen kanssaan lemmikin parhaaksi.

Helmen päiväsairaala mahdollistaa lemmikin tuomisen sisään heti aamusta päivän toimenpiteitä ja tutkimuksia varten. Päiväsairaalassa olosta ei laskuteta erillistä korvausta. Kissoille ja koirille on omat tilat.

Vastaanotollamme on käytössä Tapiolan suorakorvauspalvelu. Maksutapoina ovat käteinen ja yleisimmät maksukortit. Pankkisiirtoja emme voi antaa.

Vastaanotollamme myydään laadukkaita erikoisruokavalioita ja päivittäisruokavalioita terveille lemmikeille.

Tule kysymään ja kuulemaan lisää ikääntyvän lemmikin ravitsemuksellisista erityistarpeista 8.11. Klo 18 Ikääntyvien kissojen ravitsemustarpeet Klo 19 ikääntyvän koiran ravitsemustarpeet Ilmoittautumiset Helmeen viimeistään 31.10 joko puhelimitse 019-716 700 tai sähköpostilla elainhoitaja.helmi@gmail.com Tervetuloa!
Vanhenevan lemmikin hyvä elämänlaatu on teemanamme lokakuussa! Sillä ei ole niin väliä, miten vanha lemmikki on, tärkeintä on, miten lemmikki on vanha! Haluttomuus, hankaloitunut liikkuminen ja muutokset käytöksessä eivät ole normaalejao ikääntymisen merkkejä. Taustalla on usein hoidettavissa oleva ongelma terveydentilassa. Ennaltaehkäisy on kaikista tehokkainta ja kustannuksiltaan...
Lataa LemmikkiBonus-sovellus ja liity kanta-asiakkaaksi. Liittymällä LemmikkiBonus –kanta-asiakkaaksi saat rahanarvoiset edut heti käyttöösi. LemmikkiBonus on täysin maksuton. Saat aina normaalihintaisen eläinlääkärikäynnin yhteydessä 2 e alennuksen poliklinikkamaksusta sekä hyviä kampanjaetuja.
Eläinfysioterapeutti Tamara Merenvalta vastaanottaa Helmessä potilaita noin kerran kuukaudessa. Seuraavat vastaanottoajat 27.10, 24.11 ja 20.12. Ajanvaraukset netissä tai vastaanoton puhelinnumerosta 019-716 700.
Klinikallamme on käytössä LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Suorakorvaus on toiminnassa arkisin klo 9-17. Muistathan ottaa mukaasi klinikalle lemmikkisi vakuutusnumeron.

Me hoidamme!

Elisa Valanta
Laura Lönnberg
Pia Kainulainen
Anu Viinikanoja