• Lemmikkisi on meille tärkeä.
  Lemmikkisi on meille tärkeä.
 • Kissoilla omat tilat
  Kissoilla omat tilat
 • Ammattitaidolla ja aidosti välittäen
  Ammattitaidolla ja aidosti välittäen
 • Yksilöllistä hoitoa lemmikillesi
  Yksilöllistä hoitoa lemmikillesi

Eläinlääkäriasema Helmi

Eläinlääkäriasema Helmi on lämminhenkinen vastaanotto Tervakoskella. Vastaanotto sijaitsee nopeiden kulkuyhteyksien varrella vain 2 km:n päässä moottoritiestä Riihimäen ja Hämeenlinnan puolivälissä. Helmeen on helppo tulla kauempaakin ja maksutonta pysäköintitilaa vastaanoton läheisyydessä on runsaasti. Haluamme tarjota potilaillemme yksilöllistä hoitoa hyvinvarustellulla vastaanotolla. Hoidamme lemmikkiänne asiantuntevasti ja aidosti välittäen!

Vastaanotolla on hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Tarvittaessa lähetämme potilaan erikoiseläinlääkärin vastaanotolle ja teemme yhteistyötä hänen kanssaan lemmikin parhaaksi.

Helmen päiväsairaala mahdollistaa lemmikin tuomisen sisään heti aamusta päivän toimenpiteitä ja tutkimuksia varten. Päiväsairaalassa olosta ei laskuteta erillistä korvausta. Kissoille ja koirille on omat tilat.

Vastaanotollamme on käytössä Tapiolan suorakorvauspalvelu. Maksutapoina ovat käteinen ja yleisimmät maksukortit. Pankkisiirtoja emme voi antaa.

Vastaanotollamme myydään laadukkaita erikoisruokavalioita ja päivittäisruokavalioita terveille lemmikeille.

Kevät kolkuttelee jo ovella. Valon lisääntyminen saa kissojen hormonit jylläämään. Mitä pidemmälle kevät etenee, sitä enemmän sisäkissojenkin menojalka alkaa vipattaa. Nyt on hyvä aika leikkauttaa kissa Eläinlääkäriasema Helmessä. Tarjoamme tammi- ja helmikuun ajan kissoille mikrosirutuksen ja rokotuksen kastraatio- tai sterilaatiotoimenpiteen yhteydessä alennettuun hintaan. Rokotus 20e (normaali...
Kissakoti Kattila järjestää yhteistyössä Eläinlääkäriasema Helmen kanssa luennon kissojen virikkeellistämisestä ja ruokinnasta. Tapahtumassa luennoitsemassa on eläinlääkäri Elisa Valanta. Tapahtuma järjestetään Kissakoti Kattilassa, Vanajantie 10 13110 Hämeenlinna. www.kissakotikattila.fi
Lataa LemmikkiBonus-sovellus ja liity kanta-asiakkaaksi. Liittymällä LemmikkiBonus –kanta-asiakkaaksi saat rahanarvoiset edut heti käyttöösi. LemmikkiBonus on täysin maksuton. Saat aina normaalihintaisen eläinlääkärikäynnin yhteydessä 2 e alennuksen poliklinikkamaksusta sekä hyviä kampanjaetuja.
Eläinfysioterapeutti Tamara Merenvalta vastaanottaa Helmessä potilaita noin kerran kuukaudessa. Seuraavat vastaanottoajat 27.10, 24.11 ja 20.12. Ajanvaraukset netissä tai vastaanoton puhelinnumerosta 019-716 700.
Klinikallamme on käytössä LähiTapiolan suorakorvauspalvelu. Suorakorvaus on toiminnassa arkisin klo 9-17. Muistathan ottaa mukaasi klinikalle lemmikkisi vakuutusnumeron.

Me hoidamme!

Elisa Valanta
Laura Lönnberg
Pia Kainulainen
Anu Viinikanoja