• Lemmikkisi on meille tärkeä.
  Lemmikkisi on meille tärkeä.
 • Kissoilla omat tilat
  Kissoilla omat tilat
 • Ammattitaidolla ja aidosti välittäen
  Ammattitaidolla ja aidosti välittäen
 • Yksilöllistä hoitoa lemmikillesi
  Yksilöllistä hoitoa lemmikillesi

Eläinlääkäriasema Helmi

Eläinlääkäriasema Helmi on lämminhenkinen vastaanotto Tervakoskella. Vastaanotto sijaitsee nopeiden kulkuyhteyksien varrella vain 2 km:n päässä moottoritiestä Riihimäen ja Hämeenlinnan puolivälissä. Helmeen on helppo tulla kauempaakin ja maksutonta pysäköintitilaa vastaanoton läheisyydessä on runsaasti. Haluamme tarjota potilaillemme yksilöllistä hoitoa hyvinvarustellulla vastaanotolla. Hoidamme lemmikkiänne asiantuntevasti ja aidosti välittäen!

Vastaanotolla on hyvät tutkimus- ja hoitomahdollisuudet. Tarvittaessa lähetämme potilaan erikoiseläinlääkärin vastaanotolle ja teemme yhteistyötä hänen kanssaan lemmikin parhaaksi.

Helmen päiväsairaala mahdollistaa lemmikin tuomisen sisään heti aamusta päivän toimenpiteitä ja tutkimuksia varten. Päiväsairaalassa olosta ei laskuteta erillistä korvausta. Kissoille ja koirille on omat tilat.

Vastaanotollamme on käytössä Tapiolan suorakorvauspalvelu. Maksutapoina ovat käteinen ja yleisimmät maksukortit. Pankkisiirtoja emme voi antaa.

Vastaanotollamme myydään laadukkaita erikoisruokavalioita ja päivittäisruokavalioita terveille lemmikeille.

Palvelemme perjantaina 7.9 poikkeuksellisesti klo 8-16.
Palvelemme seuraavasti: Maanantai klo 12-19 Tiistai klo 8-16 Keskiviikko klo 10-18 Torstai klo 8-16 Perjantai klo 12-19 Tervetuloa!
Eläinfysioterapeutti Tamara Merenvalta vastaanottaa Helmessä potilaita noin kerran kuukaudessa. Seuraavat vastaanottoajat ovat pe to 9.8, ti 4.9, ke 3.10, ti 6.11 ja ti 11.12. Ajanvaraukset netissä tai vastaanoton puhelinnumerosta 019-716 700.
Lataa LemmikkiBonus-sovellus ja liity kanta-asiakkaaksi. Liittymällä LemmikkiBonus –kanta-asiakkaaksi saat rahanarvoiset edut heti käyttöösi. LemmikkiBonus on täysin maksuton. Saat aina normaalihintaisen eläinlääkärikäynnin yhteydessä 2 e alennuksen poliklinikkamaksusta sekä hyviä kampanjaetuja.
Klinikallamme on käytössä LähiTapiolan, Agrian ja Pohjantähden suorakorvauspalvelu. LähiTapiolan suorakorvaus on toiminnassa klo 9-17, Agrian klo 9-16.30 ja Pohjantähden klo 9-16. Muistathan ottaa mukaasi klinikalle lemmikkisi vakuutusnumeron.